02-02-10

Enkele aan te prijzen hotels in Kortrijk

Hotel Kennedy

Hotel Kennedy beschikt over 48 standaard kamers, 27 deluxe kamers, 4 junior suites en 1 suite zijn geschikt voor een perfecte vakantie. De deluxe kamers, junior suites en suites van dit hotel zijn goed uitgerust met een kluisje, koffie set, ijzer set, balkon en airconditioning. Om uzelf up-to-date kunt u gebruik maken van de Wi-fi Sysytem van het hotel.

Hotel Broel

Hotel Broel is een prachtig hotel met mooie, ruime kamers en suites voor een aangenaam verblijf in de stad. Dit hotel heeft ook faciliteiten bieden zoals een zwembad, sauna, stoombad, solarium, fitness en garage. In de ochtend kunt u genieten van een ontbijtbuffet. Draadloos internet is beschikbaar in het hele hotel.

Hotel Belfort

Hotel Belfort is gelegen op de hoek van het marktplein van Kortrijk, tegenover het Gotische stadhuis. Samen met comfortabele en goed uitgeruste kamers, Wil je vind 't een restaurant Bistro' Kopke, waar u kunt genieten van heerlijke lunches. Het hotel ligt op slechts 5 km van de luchthaven Kortrijk / Wevelgem, in de buurt van de E17 en op 2 km van de Kortrijk XPO, waardoor het een perfecte keuze om uw vakantie te genieten.

Nog meer leuke steden in België

Leuven

hotel leuven

Ga naar Leuven hotel, om tijdens een van de festivals meer weten over de Belgische cultuur die de stad koestert. Deze stad blijft om toeristen te verrassen met zijn prachtige hoogtepunten evenals culural en sociale leven. Travelers in België maken het een punt om te verblijven in het hotel Lovaina voor atleast een weekend. De Oude Markt, waar vindt u een aantal restaurants en cafes op dit gebied en op vrijdag kunt u genieten van live muziek onder het genot van een drankje. Gelegen in de buurt van de Oude Markt is De Kotmadam (De Landlady), dat is een standbeeld van een vrouw op een beanch bedrijf een theepot. Saint Peter's Church is de oudste kerk in Leuven en een must bezoeken. Het is een geweldig voorbeeld van de architectuur die de stad beholds.Other belangrijke hoogtepunten die u kunt bezoeken tijdens een verblijf in Louvain hotel onder Amusemente Theater, De Vismarkt, Botanische Tuin en Mariapark. Samen met bezienswaardigheden, winkelen is ook een belangrijk verleden tijd.

Brugge

hotel brugge

De hoofdstad en grootste stad van de provincie West-Vlaanderen is een van de mooiste Europese steden die moet worden bezocht na uw bezoek aan Kortrijk. U vindt een aantal dingen om u te vermaken tijdens hun verblijf in hotel Brujas. Meeste fascinerende hoogtepunt van het Venetië van het Noorden zijn de musea, chocolade en bier. Donot vergeten een bezoek aan enkele fascinerende kerken tijdens hun verblijf in hotels in Bruges, zoals St-Saviours'Cathedral, Heilige Bloed en Kerk van Onze Lieve Vrouw. Voor een romantische vakantie in hôtels à Bruges, rit genieten in een koets of maak een boottocht over de grachten.

 

Gent

hotel gent

Gent is de hoofdstad van de provincie Oost-Vlaanderen, gelegen aan de samenvloeiing van de rivier de Schelde en Leie. Een bezoek aan hoteles Gante geeft u een gelegenheid om de prachtige hoogtepunten van de stad waarderen. Het Gravensteen is de meest bekende toeristische attractie. Enkele mooie foto's kunnen worden genomen van de St. Michael's Bridge. Een ander belangrijk hoogtepunt te bezoeken tijdens een verblijf in Gand hotel is het Museum voor Schone Kunsten. Avonden in een Ghent hotel kan worden besteed door te genieten van het nachtleven van de stad en diner in een van de beste restaurants van de stad.

13:23 Gepost door hotelskortrijk in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: hotel brugge, hotel gent, hotel leuven, citytrips belgie |  Facebook |